Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

2019-2020 - Wedstrijdverslagen Piershil 1 - Competitie

Archief

Archief

09-11-2019

8. Piershil 1 - Goudswaardse Boys 1

Uitslag: 1-4

V

Nr. 1358 Gewonnen: 578 Gelijk: 274 Verloren: 505 Goals voor: 2710 Goals tegen: 2507

 

Piershil heeft de derby tegen Goudswaardse Boys met 1-4 verloren, na een 1-2 achterstand halverwege. ,,Deze geflatteerde uitslag doet vermoeden dat Piershil veel minder was, maar dat was zeker niet het geval”, zo verklaarde Piershil-trainer John van der Toorn na afloop. Op een druk bezocht terrein sloeg het opkomstvuurwerk snel over op het veld, bij de eerste beste aanval zette Carlos Martinez een verrassende 1-0 op het scorebord. In het half uur daarna was er van kwaliteitsverschil nauwelijks sprake. Piershil combineerde en hield zich aan de afspraken, het spel van Goudswaard bevestigde de eveneens tegenvallende matige competitiestart. ,,Na 32 minuten kwam Goudswaard uit het niets terug, de zwak ingeschoten bal zorgde voor een onverdiende 1-1”. Na die treffer van Bart Dam bepaalde Benjamin Eenkhoorn, wederom uit het niets en niet onderbouwd door goed spel, de ruststand op 1-2.

,,Er was niets aan de hand voor ons. Als we zo zouden spelen in de tweede helft bleef een verrassing mogelijk voor ons”, zo keek Van der Toorn Terug. De thuisploeg, zo groen als gras op seniorenniveau, lukt het echter niet om tegenslagen te overwinnen. Het bleef lang spannend in de tweede helft, pas toen Piershil ging wisselen om iets te forceren werd het pleit beslecht. Ricardo Hoogwerf scoorde 1-3 en vlak voor tijd schoot Joeri Heistek voor de statistieken nog 1-4 binnen. ,,Wederom waren we er dicht bij, telkens missen we net dat laatste beetje om de punten op de Molendijk te houden”.

Opstelling Piershil: Robin Roest, Diego (70. Justin van der Horst), Roy van Taanom, Floris van Marle, Niels van Ruiven, Jesse Colijn, Jacco Vink, Neto (85. Casper Schoonerwoerd), Wouter Naaktgeboren (65. Oscar), Carlos Martinez, Marcel Verhorst

Doelpunt: Carlos Martinez

Archief