Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

2018-2019 - Seizoensoverzicht

Archief

Seizoen 2018-2019
Deel 8.9 - Terug naar de basis

Archief

Een lange hete zomer

De zomer van 2018 is de warmste zomer in jaren. De velden hebben het zwaar gedurende de zomerse maanden en tropisch weken. De vrijwilligers van SV Piershil hebben hun handen vol aan het regelmatig besproeien van de velden.

Archief

SV Piershil - Terug naar de basis

Vanaf seizoen 2018-2019 gaat SV Piershil terug naar de basis. Na het zoveelste debacle rondom de fusie van de Korendijkse verenigingen en de teloorgang van de businessclub zit er niets anders op. Dat wordt door velen niet echt gezien als een probleem, al valt het niet meteen mee om voldoende spelers voor Piershil 1 te mobiliseren. Zelfs het voortbestaan van de 87 jaar oude vereniging aan de Molendijk staat enkele weken op het spel. Het enthousiasme van de plaatselijke jeugd en een oproep in de krant doet wonderen. De spelersgroep van meer dan 20 personen is zelfs zo enthousiast dat gedurende de snikhete zomer regelmatig een informele training wordt ingelast.      

Archief

Voorbeschouwing voetbalseizoen - Een sterke en mooie competitie

Piershil 1 komt in seizoen 2018-2019 uit in de derde klasse D. In de aanloop naar dit seizoen worden in overleg met de KNVB diverse opties bekeken met betrekking tot de indeling. Gezien de leegloop van afgelopen seizoen wordt gespeeld met de gedachte om via een omweg te herstarten in de vierde klasse. De extreem jonge spelersgroep laat het bestuur echter weten toch te kiezen voor een avontuur in de derde klasse. Cor van Ruiven, die is aangesteld als trainer, bakt een taart om dit te vieren. In aanwezigheid van elftalleider Gabor Nagy en voorzitter Henk Heikoop wordt 'geproost' op een mooie toekomst. Net als afgelopen seizoen nemen ook de onvermoeibare veteranen weer met een team aan de competitie deel, Piershil 3 wordt dit seizoen gewoon als Piershil 2 ingeschreven.

Archief

 

 

 
 

Archief

Seizoen loopt ten einde - ....
 

 

 Alle resultaten van Piershil 1 alsmede de wedstrijdverslagen zijn te vinden op

de teampagina van Piershil 1 seizoen 2018-2019

Seizoen 2018-2019
Deel 8.9 - Terug naar de basis