Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

2018-2019 - Wedstrijdverslagen Piershil 1 - Competitie

Archief

Archief

03-11-2018

7. Rijnmond HS 1 - Piershil 1

Uitslag: 16-0

V

Nr. 1331

Gewonnen: 578

Gelijk: 274

Verloren: 479

Goals voor: 2696

Goals tegen: 2276

Na ruim een half uur was de stand bij Rijnmond Hoogvliet Sport tegen Piershil slechts 1-0. De supporters van de roodwitten wreven nogmaals hun ogen uit toen er halverwege het duel met een 2-0 achterstand kon worden gerust. De ploeg van Cor van Ruiven hield zich prima staande en trok enkele malen zelfs brutaal naar voren. ,,Een wedstrijd met twee gezichten. Uiteraard waren de gastheren al in de eerste helft beter, door een paar vlot lopende aanvallen wisten we toch wat te creëren”, aldus trainer Cor van Ruiven na afloop.

De wedstrijd duurde voor de Piershillenaars een helft te lang, na de thee zakte de organisatie als een kaartenhuis in elkaar en werd een recordscore van 16-0 bereikt. Alle basisspelers van de thuisclub wisten het net te vinden, ook doelman Jerrold Laurman was vanaf de stip succesvol. ,,De tweede helft moeten we maar snel vergeten. Onze jonge ploeg liet zich intimideren door het vijandige publiek, de soms asociale scheldpartijen vormden weer een leermoment”. Bij de thuisclub haalde Christian Fontes de Mello het einde niet na direct rood in de eerste helft. Met 10 tegen 9 werd afgefloten door de eveneens door het publiek geïmponeerde arbiter De Graaf. Hidde Wittmer en Neto verdeelden vier van de acht Piershilse gele kaarten na praten en overtredingen.

Opstelling Piershil: Robin Roest, Diego, Niels van Ruiven, Jacco Vink, Justin van der Horst (60. Kevin Wolf), Casper Schoonderwoerd, Jaffeson (Dimitri den Tuinder), Neto, Wouter Naaktgeboren, David Ramirez, Hidde Wittmer

Doelpunten: -

Archief