Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

2018-2019 - Wedstrijdverslagen Piershil 1 - Competitie

Archief

Archief

27-10-2018

6. Piershil 1 - Rhoon 1

Uitslag: 1-13

V

Nr. 1330

Gewonnen: 578

Gelijk: 274

Verloren: 478

Goals voor: 2696

Goals tegen: 2260

Het onderlinge duel tussen de twee staartclubs uit de derde klasse D is geëindigd in een 1-13 overwinning voor de bezoekers. De strijd tussen Piershil en Rhoon kende 12 minuten lang een illusie van gelijkwaardigheid, daarna werd nog maar eens benadrukt dat dit niveau veel te hoog gegrepen is voor de Piershillenaars. Pas op slag van rust viel er iets te juichen voor de thuisclub, Jacco Vink knikte tegendraads de 1-6 binnen op aangeven van Casper Schoonderwoerd en redde daarmee de eer. ,,We hebben het geprobeerd, maar het verschil in kwaliteit is gewoon veel te groot”, zo sprak trainer Cor van Ruiven na afloop. Een unicum volgde na de knieblessure van doelman Jasper de Kok, achtereenvolgens Robin Roest, Neto en uiteindelijk Bjorn van der Bijl trokken daarna het keeperstenue aan.

In de tweede helft liepen de gasten uit naar 1-13 en boekten daarmee hun eerste zege van het seizoen. Van Ruiven: ,,Jammer dat de verder goed leidende arbiter Van de Wetering een overtreding op Hidde Wittmer niet met een strafschop beloonde. Maar de jongens zijn weer strijdend en als team ten onder gegaan, waarvoor mijn complimenten”.

Opstelling Piershil: Jasper de Kok (25. Bjorn van der Bijl), Niels van Ruiven, Casper Schoonderwoerd, Jacco Vink, Justin van der Horst, Jaffeson, Kevin Wolf (70. Dimitri den Tuinder), Neto, Wouter Naaktgeboren (60. Robin Roest), Remco Veerman, Hidde Wittmer

Doelpunt: Jacco Vink

Archief