Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

2002-2003 - Seizoensoverzicht

Archief

Seizoen 2002-2003
Deel 7.3 - Terug naar af

Archief

Voorbeschouwing voetbalseizoen

Met veel enthousiasme gaat het seizoen 2002-2003 van start. Een behoorlijk aantal nieuwe leden heeft zijn weg gevonden naar SV Piershil zodat er wederom met vier seniorenelftallen wordt ingeschreven voor de competitie. Ook het dameselftal beschikt over voldoende speelsters en bij de jeugd hebben we voor het eerst sinds lange tijd weer een B-elftal. Piershil 1 is behoorlijk versterkt zodat dit seizoen de overstap naar de vierde klasse kan worden gemaakt. Er staan weer tal van activiteiten op het programma en het internationale jeugdtoernooi voor C-junioren, het hoogtepunt van vorig seizoen, zal onder de naam PEC 2003 weer worden georganiseerd. Ook zullen in totaal 18 personen via de KNVB hun certificaat 'jeugdtrainer' gaan behalen zodat een goede begeleiding van de jeugd gewaarborgd is. De vereniging bruist en niets lijkt een zeer plezierig seizoen in de weg te staan.

Rechts: het seizoen voor Piershil 1 staat in het
teken van een vertrek uit de vijfde klasse.

Nog voor aanvang van de competitie is de eerste tegenvaller echter een feit. Er wordt besloten Piershil B terug te trekken voordat er een bal is geraakt. De reden is het beperkte aantal spelers en het vooruitzicht dat regelmatig met negen of tien spelers zal moeten worden gespeeld. Dat is niet leuk voor de jongens zelf maar ook niet sportief t.o.v. de tegenstander. De spelers van het B-elftal worden verdeeld over de seniorenteams.

Archief

Ledenvergadering - Bestuur

Op maandag 23 september vindt in de kantine van SV Piershil de algemene ledenvergadering plaats. Er wordt teruggekeken naar het afgelopen seizoen en enkele hoogtepunten (o.a. het PEC-Toernooi) en dieptepunten (de stormschade) passeren de revue. De financiële positie van de vereniging wordt als gezond omschreven al is er hier en daar wat voor verbetering vatbaar (de elektriciteitsrekening!). Ook wordt er door voorzitter Bos vooruitgeblikt op komend seizoen. De verwachtingen betreffende het eerste elftal zijn hooggespannen (meespelen voor een periodetitel) en ook aan het terrein staan verschillende verbeteringen op de rol. De aftredende bestuursleden Henk Heikoop en Leo Tol worden bedankt voor hun inspanningen en na de pauze worden twee nieuwe bestuursleden aan de aanwezigen voorgesteld. Klaas van Etten gaat de PR van de vereniging verzorgen terwijl Jan Rozendaal is toegetreden als bestuurslid algemene zaken. Het bestuur ziet er na de vergadering als volgt uit: Theo Bos (Voorzitter), Jolande vd Linde (Penningmeester), Wilma Gebuys (Secretaris), Rob vd Waals (Wedstrijdsecretaris), René van Bree (Jeugdzaken), Sander Harmeling (Onderhoud), Gijs Bobeldijk (Terreinen), Klaas van Etten (Public Relations) en Jan Rozendaal (Algemene zaken).

Archief

De spelerspas

Op 1 oktober is het dan zover: geen pas, niet spelen. Het aangekondigde driejarige experiment in district West 2 gaat officieel van start. De KNVB heeft er alles aan gedaan om aan iedereen duidelijk te maken wat het nut is van de spelerspas. In speciale boekjes en speciale folders is de werking uitgelegd. In de praktijk betekent het dat wanneer een speler niet over een pas beschikt hij vanaf 1 oktober 2002 niet speelgerechtigd is. In de officiële mededelingen van de bond verschijnt een overzicht van de stand van zaken. SV Piershil kent een keurige 100% score. Dankzij de medewerking van alle leden in het algemeen en de inspanningen van onze ledenadministrateur Leen Reedijk in het bijzonder verloopt wat Piershil betreft de introductie probleemloos.

Links: de handleiding spelerspas.

De achterkant (links) en voorkant (boven) van
de spelerspas. "Geen pas is niet spelen".

Archief

Website

Op zondag 13 oktober 2002 trekt de website van Piershil zijn  tienduizendste bezoeker. Dit aantal is bereikt in 1 jaar en 3 dagen hetgeen de stoutste verwachtingen ruim overtreft. Het geeft in ieder geval aan dat alle moeite die wordt gedaan ruimschoots wordt gewaardeerd door de vele bezoekers. Bij de start van het hele project waren we uitgegaan van 5000 bezoekers per jaar.

De actualiteit van de website en het uitgebreide archief hebben ervoor gezorgd dat de website een behoorlijke bekendheid begint te krijgen. Zodra het archief klaar is zal die bekendheid alleen maar groter worden, want ons archief kent zijn gelijke niet in heel Nederland.

Links: Binnen 1 jaar 10.000
bezoekers; een felicitatie waard.

Archief

Prestaties Piershilse teams - Piershil 1

Boven: op schot, Stefan vd Waal.
Rechts: Op de voorgrond aanvoerder Dick Trouw;
John Dekker bekijkt het van afstand.
(bekerduel tegen Goudswaardse Boys)

Zoals verwacht komt Piershil 1 prima uit de startblokken. Hoewel het in de voorrondes in de strijd om de KNVB-beker geen potten weet te breken gaat het in de competitie uitstekend. Van de eerste zeven duels worden er zes gewonnen met een eerste plaats als gevolg. Vooral de jeugdige Piershilse spits Stefan vd Waal lijkt niet te stoppen en scoort vijf goals in de eerste vier duels. Door twee opeenvolgende nederlagen wordt de periodetitel toch gemist, maar met een overwinning en een gelijkspel wordt het jaar 2002 toch mooi afgesloten.

Archief

Evenementen - Activiteiten - Sinterklaas en Miniplayback

Sisteract. Mijn Feyenoord.

Op 30 november 2002 vindt in een werkelijk afgeladen kantine de jaarlijkse miniplayback show plaats. De jeugd van Piershil zet zijn beste beentje voor en pakt uit met vele fantastische acts. Bij de kleintjes wint Claudia Mayer (Fabiënne) de eerste prijs en de zusjes Kruithof pakken de wisselbeker met hun vertolking van Paradise by the Dashboardlight (Meatloaf). De superhoofdprijs gaat naar de organisatie (jeugdcommissie SV Piershil) van deze avond. Op een perfect georganiseerde avond wordt bevestigd dat onze jeugdafdeling springlevend is! Voorafgaand aan de miniplayback show brengt Sinterklaas een bezoek aan onze kantine. De oude baas blijkt weer goed ingelicht en spreekt met menigeen een hartig woordje. Nadat iedereen beloofd heeft zich weer netjes te zullen gedragen worden er door de zwarte pieten zakken snoepgoed verdeeld onder de aanwezigen. De kinderen die hun best hebben gedaan met de kleurplaten worden door de goedheiligman bedankt. Daarna stapt hij op z'n paard en vervolgt z'n tournee door Nederland.

De prijsuitreiking o.l.v. René van Bree. De winnaar: Meatloaf (Darinka en Carola Kruithof).

Archief

Certificaat jeugdtrainers

Begin december halen de Piershilse jeugdtrainers Sjoera Feldmann, Peter Dijke, Vincent vd Sluis en Sander vd Hoeven hun felbegeerde papiertje binnen. Het certificaat, uitgegeven onder auspiciën van de KNVB, garandeert moderne trainingen doorspekt van moderne trainingsvormen. Het is de bedoeling dat de overige jeugdtrainers later in het seizoen nog aan de beurt komen. Helaas blijkt later dat dit door verschillende factoren geen doorgang kan vinden. En dat is enorm jammer want de gediplomeerden zijn zeer te spreken over hun opleiding en doen daar tijdens de trainingen ruimschoots hun voordeel mee.

Rechts: de trainers showen hun certificaat.

Onder: ondertekening van het "papiertje".

Archief

Kerstontbijt Piershil Dames

Een onwennig gezicht voor de dijkbewoners van Piershil. Zaterdagmorgen, 21 december 2002 om 07.00 uur floept de verlichting van ons trainingsveld aan. Een storing? Een beetje. Het is namelijk een idee van Peter Slooter, de coach van Piershil Dames 1. In het kader van de teambuilding werkt het damesteam een heuse ochtendtraining af gevolgd door een kerstontbijt. Het initiatief wordt door de dames, zeker gezien de grote opkomst, zeer gewaardeerd. Nadat zij hun training hebben afgewerkt wacht voor hen een rijk aangezette kerstdis. Leider Harry Groenendijk heeft zich, samen met Staephanie, al een uurtje met het bereiden van het ontbijt bezig gehouden. Overeenkomstig de algemene kerstgedachte is er voedsel in overvloed en van iedereen wordt verwacht 7 keer zoveel te eten dan gebruikelijk. Voor aanvang van het ontbijt krijgen de aanwezigen van sponsor Suzanne Dekker een leuk presentje. Die geste wordt bijzonder gewaardeerd en met een tevreden gevoel laat iedereen zich het ontbijt goed smaken.

Harry in de keuken. Samen aan de ontbijttafel.

Archief

Clubblad - De schakel

De schakel loopt in seizoen 2002-2003 weer soepel verder. De zeven "schakels" in dit seizoen (die in de uitgegeven tien clubbladen nummers 272 t/m 281 verschijnen) worden geschreven door Anita van den Heuvel, Patricia van Rossum, Marjolein van 't Hof, Gert Roubos, Peter vd Heiden, Arwin Reedijk en Arie Moerkerken. Doordat de redactie de tel is kwijtgeraakt worden de schakels maar zonder nummering afgedrukt in het clubblad deze jaargang. In werkelijkheid zijn het de nummers 202, 203, 204, 205, 206, 207 en 208. Eindredacteur René van Bree laat aan het einde van het seizoen weten te zullen stoppen en het is wachten op iemand die de kar gaat trekken. Dat gaat tenslotte al 33 jaar goed dus nu zal het ook wel goed komen, zo is de algemene gedachte.

"De schakel" loopt vanaf seizoen 1973-1974. Het is dè mogelijkheid voor betrokkenen om in het clubblad hun zegje te doen over het wel en wee van de vereniging. Het is eveneens een uitgelezen mogelijkheid voor een nieuw lid om zich voor te stellen. Aan het einde van de tekst nodigt de schrijver meteen iemand anders uit voor het schrijven van een volgende "schakel".

Archief

Zaalvoetbal jeugd - Champions League

Links: een mooie groepsfoto.

Rechts: een herinneringsvaantje
voor alle deelnemers.

Klik Hier voor een vergroting.

Op zaterdag 21 december en zaterdag 4 januari is er weer het tweedaagse zaalvoetbaltoernooi van de Piershilse jeugd. Spelers en speelsters van de F1, MP1, E2 en E1 strijden vol overgave voor de winst in de Champions League. De deelnemers ontvangen na afloop van het prima georganiseerde toernooi allen een herinneringsvaantje en van de gelegenheid wordt gebruikt gemaakt om een mooie groepsfoto te nemen.

Archief

Nieuwjaarswedstrijd

Op zaterdag 4 januari 2003 wordt er weer een nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Ditmaal binden de dames van toen de strijd aan met de dames van nu. In een leuke wedstrijd weet ons huidige damesteam met 4-2 te winnen. Na afloop van de wedstrijd is er een nieuwjaarsreceptie compleet met borrel en een koud buffet. De voorzitter, Theo Bos, kijkt tevreden terug op een succesvol jaar waarin andermaal werd bewezen dat onze vereniging springlevend is. Zijn speech in het algemeen en zijn aankondiging van een happy hour (gratis drinken!) in het bijzonder wordt met applaus begroet!

Rechts: alle dames van beide teams in het doel.

Klik Hier voor een vergroting.
Boven: Prima weer bij de nieuwjaarswedstrijd.
Links: overleg bij de "Dames van toen".

Archief

Statistieken Piershil 1

De primeur is, zoals op de website aangekondigd, voor ons clubblad: Schakel nummer 276 is een uniek clubblad, een collectors item waar je u tegen zegt! Wat te denken van een overzicht van 43 jaar Piershil 1. Een compleet overzicht van de seizoenen 1959 t/m 2002 ! De statistieken zijn verzameld door Henk van den Heuvel en Leen Reedijk en geven een prachtig beeld van onze rijke clubhistorie. Om binnen het historisch archief op de website in één keer een brug te slaan naar het heden zijn o.a. alle wedstrijden, doelpunten en doelpuntenmakers geteld sedert de heroprichting in 1959. Vier spelers blijken de magische grens van 100 goals te hebben gehaald waarvan Karel Snijders Sr. de minst verrassende is (258 doelpunten!) en Leo Tol de meest verrassende. Hij scoorde zijn laatste goal in Piershil 1 op 20 april 2002 in de uitwedstrijd tegen DES '67. Zijn laatste goal bleek exact, precies en op de kop af zijn honderdste te zijn geweest voor Piershil 1! Het clubblad wordt aan alle leden (en ook veel oud-leden) verstrekt en met veel enthousiasme ontvangen.

Rechts: clubblad 276, Speciale Editie!

Archief

Werkzaamheden - Onderhoud

Op maandag 20 januari 2003 worden er vier nieuwe lichtmasten geplaatst rondom het tweede veld. De twee bestaande masten van het trainingsveld zullen ook van extra lampen worden voorzien zodat het tweede veld straks vanuit zes punten zal worden belicht. Voor het spelen van avondwedstrijden moeten we echter nog wat geduld hebben. De aanleg van elektriciteit laat nog even op zich wachten. Er is zelfs nog sprake van een mast van een telefoonprovider op het terrein waarmee het probleem van de elektriciteit meteen is opgelost. Deze plannen vinden echter geen doorgang en dus zal de vereniging zelf voor de bekabeling moeten zorgen.

Rechts: een luchtfoto van het terrein (augustus 2002).

Klik Hier voor een vergroting.

Archief

Dartbanen in kantine

Met een ferme worp opent voorzitter Theo Bos op woensdagavond 12 februari de nieuwe dartbanen in de kantine van SV Piershil. Klaas en Harry hebben ervoor gezorgd dat de dartliefhebbers niets te kort komen. Twee prachtige dartbanen (die ook snel weer zijn te verwijderen) met prima borden en een goede verlichting worden onthuld. Op de woensdagen daarna wordt er driftig gedart in de kantine waarbij het niveau iedere week omhoog gaat. Op 19 maart wordt de eerste 180 gegooid door Richard vd Waal en de hoogste finish dit eerste seizoen komt op naam van John vd Bijl: 122.

Links: voorzitter Bos opent de banen met een ferme worp.

Archief

Evenementen - Activiteiten - Playback - Etentje krantenteam

Op zaterdag 15 maart 2003 is het weer tijd voor muzikaal vertier. De jaarlijkse playbackshow trekt als vanouds weer veel publiek. Tijdens deze gezelligste avond van het jaar weten de artiesten, afgewisseld met opzwepende muziek en dansende latina's, het publiek in de kantine weer behoorlijk te vermaken. Huib Dekker mag, hoewel hij slechts zanger is in een rock-and-roll-band, als eerste optreden. Het nummer van The Moody Blues dat hij vertolkt stamt nog uit een tijd dat muziek met instrumenten werd gemaakt. Alleen al om die reden maakt zijn act veel indruk bij de jeugd. De artiesten worden door Johan Hartog voorgesteld en door de deskundige jury beoordeeld. Winnaars Jaap en Louis blijven Abba maar net voor en zij mogen dus nogmaals hun Roodkapje-act ten gehore brengen. Het is weer een spetterende show die tot in de puntjes is georganiseerd, hulde aan de organisatie!

In maart 2003 wordt het krantenteam van
Piershil getrakteerd op een etentje in de kantine.

Archief

PEC Toernooi 2003 geannuleerd

Op 17 maart 2003 wordt er een gitzwarte bladzijde toegevoegd aan de historie van onze vereniging. Het PEC 2003 toernooi, waarvan de voorbereidingen al voor 90 procent zijn afgerond, wordt geannuleerd. Het bestuur en het organisatiecomité zitten, wat betreft het aanstellen van keukenvrijwilligers, niet op één lijn en mede door communicatiestoornissen gaat het toernooi voor de vereniging verloren. Hèt hoogtepunt van het afgelopen seizoen, waaraan honderden kinderen en ouderen zoveel plezier beleefden, krijgt geen vervolg.

Links: een dikke streep door het PEC-toernooi.

De buitenlandse teams worden op de hoogte gebracht van dit besluit. Vooral voor het Duitse Gronau is het een bittere pil. De C-spelers van Gronau hadden hun bestuur unaniem laten weten de voorkeur te geven aan PEC 2003 boven een internationaal jeugdtoernooi in Berlijn. Ook de andere deelnemers laten weten zeer teleurgesteld te zijn; het sprookje wordt daarmee na één jaar alweer bruut uitgeblazen en er blijven alleen verliezers over.

Vanaf april 2003 blijft de keuken in de kantine gesloten. Nadat de voortkabbelende problemen escaleren verschijnt namens het bestuur onderstaand bericht op de website:

"De komende weken zult u merken dat de keuken in onze kantine is gesloten. Piet en Winny zullen niet langer ons populaire "frietkot" bemannen. Na recente ontwikkelingen heeft het bestuur hiertoe besloten. We vragen uw begrip hiervoor. Het bestuur is al druk bezig met het bedenken van oplossingen zodat in het volgende seizoen de keuken weer zal zijn geopend."

Archief

Prestaties Piershilse teams - Senioren - Dames
In maart 2003 speelt Piershil 1 al lang geen rol meer van betekenis. Door vijf nederlagen op rij in het nieuwe jaar is het team ver teruggevallen op de ranglijst. De voorzitter stelt teleurgesteld vast dat het ook nu, om mysterieuze redenen, weer volledig is mis gegaan na de winterstop. Het bestuur besluit op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor het komend seizoen. De verrassende keuze valt uiteindelijk op Hans vd Mooren die nog maar enkele seizoen geleden, na tegenvallende prestaties, de wacht werd aangezegd. Hij is de laatste trainer die er in slaagde een promotie te bewerkstelligen met Piershil 1 en het bestuur hoopt dat hij zo'n kunstje nogmaals kan uithalen in seizoen 2003-2004. Piershil 2, dat na enkele wedstrijden leider Bas Hoek ziet vertrekken, maakt onder leiding van Jack op 't Hof toch nog een aardig seizoen door. Het derde elftal weet op een keurige tweede plaatst te eindigen en Piershil 4 voetbalt het seizoen met gezonde tegenzin uit. Ondanks enorme nederlagen en 157 tegendoelpunten.

Ook de dames krijgen tijdens het seizoen een andere leider. Na het stoppen van Peter Slooter neemt eerst Jan-Marijn Vink en later Theo van Rossum het roer over. De dames eindigen dit seizoen op de vijfde plaats. Met het teambuilden lopen de dames dit seizoen voorop. Naast een avondje bowlen brengen de dames in juni ook nog een bezoek aan de Ardennen en krijgen ze een speciale training van oud-international Peter van Vossen.

Rechtsboven en onder: Een leuke
training o.l.v. Peter van Vossen.

Rechtsonder: Peter van Vossen geïnterviewd
door Origineel FM.

Rechts: Piershil 2.

Staand vlnr: Jack op 't Hof (leider), Leo Tol, Vincent vd Sluis, Jan-Willem Brussaard, Adriaan Boot, Ruud Hoogenboom en Bram Kleinsmit.

Zittend vlnr: Arnold vd Stoep, Peter Naaktgeboren, Aart Notenboom, Martijn Bouman, Louis Heistek, Leonard Bruijnzeel, Jaap Bisdom en Sebastiaan op 't Hof.

Klik Hier voor een vergroting.

Links: Piershil 3.

Staand vlnr: René van Bree, Marco Reedijk, Berry Woltman, Klaas Beijer, Peter vd Heiden, Harry Groenendijk, Teddy Manusiwa, Jan Rozendaal en Rob vd Waals.

Zittend vlnr: Aart Notenboom, Jerry Munne, Gert Roubos, Lex van Koten, Jan Bouman, Piet Rozendaal en Jaap Bisdom.

Klik Hier voor een vergroting.

Links: Piershil 4.

Staand vlnr: Jan Achterberg, Cees Bokhout, Aat vd Sluis, Ab de Koning, Gerard Verhorst, Jan Huisman, Arjan van Prooijen, John vd Bijl en Piet Sparreboom.

Zittend vlnr: John Hanssen, Mark Huisman, Job Schipper, Richard vd Sluis, Cees Vink, Tom Achterberg en Barry Bouman.

Klik Hier voor een vergroting.

Rechts: Piershil Dames 1.

Staand vlnr: Harry Groenendijk (leider), Karla Andeweg, Anita vd Heuvel, Esther Snijders, Lian van 't Hof, Roos Mooiman, Patricia van Rossum en Jan-Marijn Vink (vlaggenist).

Zittend vlnr: Naomi Slooter (mascotte), Peter Slooter (trainer), Naomi Lubeek, Titia Tamminga, Marjolein van 't Hof, Ilona Heistek, Iris Niemansverdriet en Suzanne Dekker.

Klik Hier voor een vergroting.

Archief

Prestaties Piershilse teams - Jeugd

De jeugdteams van Piershil maken een tam seizoen door. Zowel in de najaarscompetitie als in de voorjaarscompetitie kan er geen enkel kampioenschap worden gevierd. Op 9 april loopt de jeugd van Piershil weer een sponsorloop, mede om de voetbalreis aan het einde van het seizoen te financieren.

Op 9 april loopt de jeugd heel wat geld bijeen tijdens de sponsorloop.

Op 25 april wint Kylian Hanssen de Han Slooter Wisselbokaal die ieder jaar wordt uitgereikt aan de beste jeugdsportman/sportvrouw. De drukbezochte sportdag wordt door de vele vrijwilligers in goede banen geleid. De vier winnaars per leeftijdsklasse zijn Duco Verhoeven (C-junioren), Robin Verhoeven (D-pupillen), Raymond van Soest (E-pupillen) en Kylian Hanssen (F-pupillen). De eerste vier van iedere categorie (behalve de C-junioren) nemen ook deel aan de Korendijksportdag te Nieuw-Beijerland op vrijdag 23 mei 2003. Raymond van Soest slaagt er daar in om zelfs eerste te worden van de gehele Korendijk. Van 6 t/m 8 juni vindt ter afsluiting van het seizoen de jeugdreis plaats. Plaats van bestemming is wederom Rucphen waar de jeugd weer drie heerlijke dagen meemaakt.

Op de foto rechts zijn de meisjes tijdens een
schoolvoetbaltoernooi wel heel mooi aan het poseren!

Van boven naar beneden: Lieske, Renée, Laura,
Roxanne, Eva, Nastasja, Kim en Marissa.
Sportdag: Op pad met een leider, links Gabor Nagy en rechts Peter Dijke.
Sportdag: schieten langs een ronddraaiende "Arie". De winnaars (Sportdag): Robin Verhoeven, Duco
Verhoeven, Raymond van Soest en Kylian Hanssen.

Rechts: Piershil D1.

Staand vlnr: Floris van Marle (trainer), Maarten Bom, Darwyn Pennock, Christian vd Heiden, Sebastiaan Graveland, Robin Verhoeven, Ilias Janbaz, Lennaert Hanssen en Martijn Hoek (leider).

Zittend vlnr: Vincent Dulfer, Duco Verhoeven, Leon Boot, Bob van Bommel, Dennis Kievit, Mike Eenkhoorn en Pieter-Jan Vink.

Klik Hier voor een vergroting.

Links: Piershil E1.

Staand vlnr: Jaap Bisdom (trainer/leider), Robert vd Heuvel, Rick de Visser, Richard Huisman, Joshua vd Berg en Louis Veringmeier (trainer/leider).

Zittend vlnr: Myron Feldmann, Rick Veringmeier, Marcel Verhorst, Ricardo Bisdom en Raymond van Soest.

Klik Hier voor een vergroting.

Rechts: Piershil E2.

Staand vlnr: Leonard Bruijnzeel (leider), Oscar Buschmann, Daniël Riet, Marco Koesveld en Rob vd Waals (trainer).

Zittend vlnr: Erik vd Waals, Thijs Kuipers, Kevin van Kruiningen en Nardo Tol.

Klik Hier voor een vergroting.

Links: Piershil F1.

Staand vlnr: Kylian Hanssen, Thijs Schipper, Nicky Nagy en Rico Wols.

Zittend v.l.n.r.: Corné van Etten, Rodney Bisdom, Wesley van Pelt en Berend-Jan Ninaber.

De begeleiders zijn Adriaan Boot (links, leider) en Vincent vd Sluis (rechts, trainer).

Klik Hier voor een vergroting.

Rechts: Piershil MJ1.

Staand vlnr: René van Bree (leider), Michelle vd Heuvel, Marissa Verhorst, Wilma Bruijnzeel, Conny Boot, Marloes Buitendijk, Krista van Belle en Sjoera Feldmann (trainer).

Zittend vlnr: Elske Peeters, Meghan Feldmann, Josephine Blok, Suzanne Sterrenberg, Loes Blok en Loes Snijders.

Klik Hier voor een vergroting.

Links: Piershil MP1.

Staand vlnr: Eva Lemstra, Nastasja vd Heiden, Darinka Kruithof, Natasja Bos, Kim Dijke en Peter Dijke (trainer).

Zittend vlnr: Renée Dijke, Lieske vd Waals, Roxanne Buschman, Mina Janbaz en Laura van Giezen.

Klik Hier voor een vergroting.

Archief

Website - Software "competitie"

Een door oud-lid Patrick Achterberg geschreven computerprogramma zorgt voor topdrukte op de website. Het programma "Competitie" wordt besproken in verschillende computerbladen en kranten. De kritieken zijn zeer lovend en het programma wordt dit seizoen meer dan 1500 keer van onze website gedownload. De teller van de website staat aan het einde van het seizoen zelfs op ruim 36.000!

Aandacht in de pers voor "Competitie".

Archief

Tablesoccer

Op zaterdag 31 mei wordt het seizoen bij SV Piershil officieel afgesloten. Dit jaar gebeurt dat voor het eerst met een tablesoccer toernooi voor alle leden en belangstellenden. In de ochtenduren mag de jeugd zich vermaken met het levende tafelvoetbalspel. In de middag is het de beurt aan de senioren. De eerste wedstrijden moet er nog wat worden gewend aan het idee om zelf een poppetje te zijn in een tafelvoetbalspel maar gaandeweg krijgt iedereen er handigheid in. Er moet vooral goed worden samengewerkt om de bal richting het vijandelijke doel te krijgen. Met dit leuke evenement dat werd georganiseerd door de club van 100 van SV Piershil komt er een officieel einde aan seizoen 2002-2003 voor SV Piershil.

Rechts: tablesoccer als aflsuiting.

Boven en links: een kleurrijk spektakel.
Onder: groepsfoto van de jeugd.
Klik Hier voor een vergroting.

Archief

Renovatie veld 2

Op maandag 2 juni 2003 is er een start gemaakt met de renovatie van veld 2 van SV Piershil. Nadat in 2000 veld 2 van NBSVV aan de beurt was, in 2001 het hoofdveld van ZBVH en in 2002 het hoofdveld van Goudswaardse Boys is het nu dus de beurt aan Piershil. Om 08.00 uur trok de frees zijn eerste sporen op het veld en om 18.05 uur verdween het laatste stukje gras op het terrein. De renovatie wordt uitgevoerd door de firma Poldervaart in opdracht van de gemeente Korendijk en zal de nodige tijd in beslag nemen. Aan het eind van het jaar kan de jeugd wellicht weer op het veld terecht en in het voorjaar van 2004 zal veld 2 weer voor alle teams bespeelbaar zijn.

Links: het doel wordt even verwijderd.

Maandag 2 juni 2003: de start van de renovatie van veld 2.

Archief

Seizoen loopt ten einde

Met de gebruikelijke werkersdag wordt het seizoen definitief afgesloten. De tegenvallende prestaties van het eerste elftal en het ter ziele gaan van het internationale jeugdtoernooi geven jaargang 2002-2003 een teleurstellend karakter. Lian van 't Hof stopt met de coördinatie van de bardiensten en ook voor de keukendiensten zal er een oplossing moeten worden gevonden. Bestuurslid, jeugdvoorzitter, voorzitter van de PEC-commissie en eindredacteur van clubblad de Schakel René van Bree legt aan het einde van het seizoen eveneens alle functies neer. Achter de wolken van dit seizoen schijnt de zon van seizoen 2003-2004 alweer. Er zijn weer behoorlijk wat nieuwe aanmeldingen binnen gekomen. In de selectie keert ook Karel Snijders jr. weer terug. Na drie seizoenen NSVV komt hij weer naar huis om zijn doelpuntentotaal nog wat aan te scherpen. Bij de jeugd komt er weer een C-elftal en ook het aantal sponsors neemt weer toe. Zo zal voor het eerst sinds het bestaan van de vereniging het volledige veld worden omringd door reclameborden. De renovatie van het tweede veld zal in het begin van het seizoen wat ruimteproblemen opleveren maar later hebben we de beschikking over een prachtige grasmat. De lichtinstallatie zal dan ook worden aangesloten waardoor er wat vaker op dit mooie veld kan worden getraind en gespeeld. De eerste aanzet om de tennisafdeling weer wat leven in te blazen zal verder worden uitgebouwd. Voeg daarbij de plannen voor een elektronisch scorebord op veld 1 en niets lijkt een plezierig seizoen in de weg te staan. Waarmee we weer terug zijn bij af. Alleen eensgezindheid, inzicht en gezond verstand leiden tot succes. Dat is in het verleden al vaker bewezen.

 Alle resultaten van Piershil 1 alsmede de wedstrijdverslagen zijn te vinden op

de teampagina van Piershil 1 seizoen 2002-2003

Seizoen 2002-2003
Deel 7.3 - Terug naar af