Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

1984-1985 - Seizoensoverzicht

Archief

Seizoen 1984-1985
Deel 5.5 - WB 85

Archief

Ledenvergadering - Bestuur
Het bestuur ondergaat op de algemene ledenvergadering van 6 juni 1984 behoorlijk wat verandering. Scheidende bestuursleden zijn secretaris Leen Reedijk, penningmeester Arie van Brakel, Gert van Ipenburg (bestuurslid) en Jack op 't Hof (tenniszaken). Voor hen komen in de plaats Han Slooter, Dirk Klijnsmit en Cors van Etten. Secretaris wordt Klaas Veerman (Han Slooter wordt daardoor jeugdsecretaris) en Paul Pennock wordt benoemd tot penningmeester. De vacature tenniszaken blijft aanvankelijk vacant maar wordt later in het seizoen opgevuld door Ed van Vive. Door deze wijzigingen is de bestuurssamenstelling voor dit seizoen als volgt: H.P. Heikoop (voorzitter), P.A. Pennock (penningmeester), K. Veerman (secretaris), E.L. van Vive (tenniszaken), J.L. Slooter (bestuurslid), C. Kraak (bestuurslid), C. van Etten (bestuurslid), D. Klijnsmit (bestuurslid) en A.P. Groenenberg (bestuurslid).

Door een verandering van werkkring neemt de secretaris en ook PR-functionaris, Leen Reedijk, afscheid van het bestuur. Leen laat meteen weten voorlopig wel aan het clubblad te blijven werken en ook op zaterdagen is hij nog beschikbaar voor hand en spandiensten.

Nieuwe PR-functionaris is dit seizoen Jan Achterberg die de pers van alle Piershilse activiteiten nauwgezet op de hoogte houdt.

Archief

Werkzaamheden aan het sportcomplex - Voorbeschouwing voetbalseizoen

In de afgelopen zomer zijn de kleedkamers verder opgeknapt door een team van vrijwilligers. Nadat al eerder nieuwe tegelvloeren waren gelegd zijn er nu ook nieuwe deuren gehangen en is alles voorzien van een nieuwe verflaag. Met veel steun van de firma Boot uit Zuid-Beijerland is men er ook in geslaagd de centrale verwarming en warmwatervoorziening te vernieuwen. Piershil komt dit seizoen met vier seniorenelftallen en één dameselftal in de wei. Jerry Kruit gaat zijn tweede seizoen in als hoofdtrainer en met leider Leen vd Sluis aan het roer speelt het eerste wederom in de derde klasse B. Ook dit seizoen is de start niet flitsend te noemen. Piershil eindigt bijna als laatste op het Ventura Sport toernooi (dat de vorige drie seizoenen werd gewonnen!), in de oefenperiode wordt slechts één duel gewonnen (uit tegen Heinenoord, 0-1), het KNVB bekertoernooi is na één duel alweer afgelopen en de eerste competitiewedstrijd bij Bolnes levert een 5-0 nederlaag op. Dat alles ondanks de voorspelling van Pim vd Sijde, die Piershil wel kampioen ziet worden dit seizoen. In de rubriek Baldadig van het Rotterdams Nieuwsblad wordt uitgebreid aandacht besteedt aan de voorspellingen van "Pimmetje".

Links: in de rubriek Baldadig is er uitgebreide aandacht
voor de boude beweringen van "Pimmetje".

Archief

Prestaties Piershilse teams - Senioren - Dames
Piershil 2 komt dit seizoen onder leiding van Adrie van Prooijen uit in de reserve hoofdklase D van de RVB. Al snel in het seizoen loopt Arie van Brakel een lelijke blessure op maar hij wordt onder de lat bekwaam vervangen door Johan Slooter. Piershil 3 komt met leider Gerrit Noordzij uit in de reserve tweede klasse O en het vierde elftal speelt onder leiding van Jack op 't Hof in de reserve derde klasse I. Het dameselftal wordt dit seizoen getraind door de van ZBVH overgekomen Rob Ras terwijl Paul Pennock als leider fungeert. Een oproep voor nieuwe damesleden levert succes op want Christine Zuidgeest, Manuela Gebuijs en Ellen Verhulp melden zich aan. De carrière van Ellen is aanvankelijk van korte duur want op de eerste training breekt zij haar sleutelbeen. Zowel Annemarie Verwaart als Petra Bokhout komen regelmatig uit in het Hoekschewaardse Elftal.

Rechts: Piershil zoekt dames!

De dames van Piershil komen dit seizoen regelmatig in de krant. Zo worden er regelmatig wedstrijdverslagen geplaatst en in januari 1985 verschijnt er een prachtig wintertafereel op de voorpagina van het Kompas: "De voetbaldames van Piershil blijken heel ambitieus te zijn".

Archief

Ledenvergadering - Bestuur

Op dinsdag 23 oktober vindt er een buitengewone ledenvergadering plaats in het clubgebouw van VV Piershil. Maar liefst 57 aanwezigen, een record voor wat betreft de afgelopen jaren, zijn getuige van het officiële einde van de voetbalvereniging. Doordat de statuten van de vereniging moeten worden aangepast, de naam zal immers worden gewijzigd in sportvereniging Piershil, worden er deze avond twee vergaderingen gehouden. In de eerste vergadering wordt vastgesteld dat het benodigde aantal van tweederde van de leden niet aanwezig is. De vergadering wordt daarna gesloten. Meteen wordt de tweede vergadering geopend. Nu mogen er wel statutenwijzigingen worden doorgevoerd zonder de aanwezigheid van tweederde van het aantal leden. De tennisafdeling heeft nu 168 leden en namens deze groep neemt Ed van Vive plaats in het hoofdbestuur van de vereniging als bestuurslid tenniszaken. Vanaf nu heten we officieel SV Piershil.

Links: op 23 oktober is het afgelopen met VV Piershil.

Archief

Clubblad
Het clubblad, dat ook dit seizoen onder eindredactie van Leen Reedijk verschijnt, krijgt er enkele vrijwilligers bij. Het stencilwerk wordt door Cees Kraak waargenomen terwijl Armelle Pennock alle administratieve rompslomp voor haar rekening neemt.

 De prijs van een abonnement wordt verhoogd tot 12,50 gulden per seizoen. Niet alleen de omslag wordt aangepast maar ook de naam, "Goal", verdwijnt. Na een oproep wordt de suggestie van ome Cor Veerman als nieuwe titel uitgekozen: "de Schakel".

 

Rechts: de nieuwe voorpagina met de
nieuwe naam: "de Schakel".

~~~~~~

Clubblad - De schakel

Ook in dit seizoen gaat de schakel onverminderd verder. De acht "schakels" in dit seizoen (die in de uitgegeven acht clubbladen verschijnen) worden geschreven door Kees Beijer (68), Christine Zuidgeest (69), Hans Kok (70), René van Bree (71), Arwin de Koning (72), Loes Bok (73), Inga Kwist (74) en John Nederveen (75). Door een foute telling die al jaren eerder is gemaakt komen de nummers van de schakel niet meer overeen met de werkelijkheid. De schakel van John Nederveen is reeds nummer 77 in de serie.

"De schakel" loopt vanaf seizoen 1973-1974. Het is dè mogelijkheid voor betrokkenen om in het clubblad hun zegje te doen over het wel en wee van de vereniging. Het is eveneens een uitgelezen mogelijkheid voor een nieuw lid om zich voor te stellen. Aan het einde van de tekst nodigt de schrijver meteen iemand anders uit voor het schrijven van een volgende "schakel".

~~~~~~

Evenementen - Activiteiten - Foto supporters

De Piershilse supporterskern bij het uitduel tegen SVPTT.
Links komt Leen Reedijk aanlopen. Bij de omheining
staan vlnr de dames Zevenbergen, Gebuijs, Burger,
Klijnsmit, vd Sluis, Sluimer en Koesveld.
Rechts achter staat Dirk Klijnsmit.

Piershil 1 komt na een slechte start langzaam op gang en halverwege het seizoen is er aansluiting bij de top. Al snel wordt bekend gemaakt dat het contract van Jerry Kruit weer met één seizoen is verlengd. Ten behoeve van het terreinonderhoud wordt een nieuwe maaimachine gekocht, de oude maaier heeft het na 18 seizoenen trouwe dienst begeven. Op 24 november vindt er een contactavond plaats voor voetbal- en tennisleden, op 30 november bezoekt de sint de kantine en 21 december is het weer gezellig als vanouds bij de traditionele boutavond.  Het nieuwe verenigingsjaar gaat van start met een druk bezochte nieuwjaarsreceptie op 1 januari 1985.

Archief

Zaalvoetbaltoernooi Hoekschewaard

De verrassing van deze editie is het team van Piershil, dat het tot de finale weet te brengen. In de finale tegen OSV Oud-Beijerland is duidelijk te zien dat beide teams al heel wat duels in de benen hebben zitten. Er is volop spanning in het duel tussen de teams van Jerry Kruit (Piershil) en Hans vd Wekke (OSV). De Oud-Beijerlanders laten zien over meer zaalervaring te beschikken en dicteren het duel. Het krachtsverschil kan echter maar in één doelpunt worden uitgedrukt waardoor het tot aan het laatste fluitsignaal spannend blijft. De enorme Bootsport wisselbokaal wordt na afloop uitgereikt door Piershil-voorzitter Henk Heikoop aan aanvoerder Jan van Gent van OSV. Hiermee onttroont OSV dorpsgenoot SHO en weet het voor de tweede maal het toernooi te winnen.

 Alle resultaten en verslagen van het Zaalvoetbaltoernooi zijn te vinden op
de speciale toernooipagina: 5e zaalvoetbaltoernooi Hoeksche Waard

Archief

Prestaties Piershilse teams - Jeugd
Het dagelijks bestuur van de jeugdcommissie wordt dit seizoen gevormd door Hans vd Hoeven (voorzitter), Han Slooter (secretaris) en Gerrit Noordzij. Met alle mogelijke jeugdelftallen uit alle categorieën wordt deelgenomen aan de competitie. Tijdens een toernooi in Puttershoek komt voor het eerst ook een onder-23 elftal in de wei namens SV Piershil. Piershil levert een knappe prestatie en via SHO (1-0 winst, Peter vd Heiden), Puttershoek (0-0), Maasdam (2-0 winst, Joost Bol en Fred van Amen) en NBSVV (1-0 winst, Fred van Amen) bereikt Piershil zelfs de finale. Zonder de geblesseerde Rien Burger en Arwin de Koning wordt met 1-0 van 's-Gravendeel verloren. Uitblinkers van het toernooi zijn Rien Burger en voorstopper René van Bree.

Klik Hier voor een vergroting.

Piershil F. Staand vlnr Constantijn van Marle, Martijn Bobeldijk, Björn van Ipenburg en Arwin Reedijk.
Zittend vlnr: Arnold vd Waal, Nick Slooter, Wilbert Meijer en Sunardi op 't Hof.

Boven: Nick en Arnold lopen van het veld en Nick
neemt een penalty onder toeziend oog van
scheidsrechter Hans Kwist.

Links: leider Johan Slooter met zijn manschappen.

Archief

Prestaties Piershilse teams - Senioren - Tennis - Jeugdreis - Sportdag
De competitie van de senioren wordt met wisselend succes afgesloten. Zo eindigen het eerste, het tweede en het derde in de middenmoot en eindigen de dames op de negende plaats. Piershil 4 wordt kampioen met 12 zeges uit 14 duels en er worden liefst 80 treffers geproduceerd. Ook de tennisafdeling kijkt tevreden terug op het afgelopen seizoen. De actieve tenniscommissie organiseert diverse toernooien en ook worden er clubkampioenschappen afgewerkt. De finale bij de heren wordt gewonnen door Sjaak Stols die in de finale  Anton Wolters weet te verslaan. Ome Leen van Capelle geeft tennisles en heeft z'n handen vol door de vele aanmeldingen. De jongste jeugd gaat op 4 mei op reis naar Didam en speelt daar tegen de plaatselijke "Sprinkhanen". Piershil D, onder leiding van Bas Hoek en Eef van Oostendorp, verliest met 9-0 en ook Piershil F, onder leiding van Johan Slooter, moet er met 3-2 (twee goals van Björn van Ipenburg) aan geloven. Piershil E boekt de enige zege door met 1-5 (Leon van Vive 2x, Nils en Mathijs van Ipenburg en één eigen doelpunt) te winnen. Na het voetballen reist het hele gezelschap af naar Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Na de Piershilse sportdag voor de jeugd vindt er voor het eerst ook een Korendijksportdag plaats. De eerste tien van het eindklassement te Goudswaard worden door burgemeester Kolbach naar voren geroepen. Björn van Ipenburg eindigt als tiende, Eric Stols en Gert van 't Hof worden achtste en Patrick Achterberg  eindigt op de zevende plaats. De eerste winnaar van de wisselbokaal komt eveneens uit Piershil: Karel Snijders jr.

Archief

WB 85 - Loting
Het klapstuk van dit seizoen vindt plaats in juni 1985. Piershil is aan de beurt om het Witte Boerderij Toernooi te organiseren en dat vergt de nodige voorbereiding. Om het bestuur niet nog meer te belasten wordt een speciale WB-Commissie samengesteld. Henk Heikoop, Klaas Veerman, Wout Kreling, Cors van Etten en Jaap de Koning nemen plaats in deze commissie. Wout Kreling regelt het wedstrijdgebeuren en wordt daarbij geassisteerd door Leen Reedijk, die tevens de public relations voor z'n rekening neemt. Op woensdag 21 november 1984 vindt de loting van het toernooi plaats in het clubgebouw van SV Piershil. Door middel van een bingomolen met pingpong ballen worden de 16 deelnemende clubs voor het spelen van voorrondes verdeeld in 4 poules. De twee hoogst geëindigde ploegen uit ieder poule zullen zich plaatsen voor het hoofdtoernooi op 8 juni 1985 te Piershil. Doordat organisator en winnaar van 1984 Piershil en medefinalist ZBVH automatisch zijn geplaatst zullen er dus tien ploegen deelnemen op de finaledag.

Op de foto links zijn Jaap de Koning, Cors van Etten en Wout Kreling druk in de weer. Op de achtergrond de uitslag van de loting.

Archief

WB 85 - Voorrondes
Na een tijd van onzekerheid over het wel of niet doorgaan van het grootste voetbaltoernooi dat de Hoekschewaard ooit heeft gekend, gaan op 9 april toch de voorronden van start. Nadat de verbruikersmarkt Witte Boerderij plotseling van eigenaar veranderende, moest de organiserende vereniging SV Piershil in onderhandeling met de directie van Primarkt. De directie zegde alle medewerking toe en liet weten ook aan de naam van het toernooi niets te willen veranderen. De voorronde wedstrijden worden over het algemeen onder koude weersomstandigheden gespeeld. Namens de toernooicommissie wordt iedere wedstrijd bezocht door een afgevaardigde van SV Piershil en bij terugkomst worden de formulieren alsmede een kort verslag ingeleverd. Om de laatste finalist te kunnen aanwijzen moet de wedstrijd 's-Gravendeel - SSS uitkomst brengen. Daar beide ploegen uiteindelijk geen speeldatum kunnen overeenkomen besluit de commissie beide ploegen voor verdere deelname uit te sluiten. Het rijtje Piershil, ZBVH, NSVV, SHO, Goudswaardse Boys, Oud-Beijerland, Puttershoek, GOZ en Heinenoord wordt daardoor aangevuld met Zinkwegse Boys.

Archief

WB 85 - Organisatie

Het programmaboekje. Via affiches wordt reclame gemaakt voor de gezinsdag.

De verwachtingen omtrent de finaledag worden met de dag groter. De gezelligheid in het dorp wordt nog eens extra verstevigd door alle festiviteiten die worden georganiseerd door de 40 jarige Oranjevereniging. "Een groot gebeuren in een klein dorp", zo wordt het zesde officieuze kampioenschap van de Hoekschewaard te Piershil beschreven. Het terrein van Piershil wordt behoorlijk versierd en er verschijnen speciale cabines op het terrein die dienen als extra bestuurskamerruimte, extra kleedkamerruimte en als sanitaire ruimte. Verschillende eettentjes, barretjes en een zee aan vlaggen geven het terrein een prachtige aanblik.
Op zaterdag wordt om 09.30 uur de eerste bal getrapt en de twee poulewinnaars spelen om 16.30 in een finale van twee keer twintig minuten om de hoofdprijs. De aftrap wordt verricht door Burgemeester Kolbach en in de middaguren is het huisorkest van de betaaldvoetbalclub DS '79 uit Dordrecht aanwezig.

Archief

WB 85 - Het toernooi

Het toernooi blijkt een enorm succes te zijn, een unieke happening in de Hoeksche Waard. Het toernooi kent een spannend verloop en de ruim 100 vrijwilligers zien tevreden aan dat de bezoekers zich uitstekend vermaken. Op de kade, op de kermis, langs de lijn en in de kantine is iedereen zeer enthousiast. Na afloop wordt de toernooicommissie vele malen gefeliciteerd met de vlekkeloze organisatie. Doordat ook Piershil 1 z'n beste beentje voor zet worden de vele maanden van voorbereidingen dubbel en dwars beloond.

Goudswaardse Boys - GOZ

Piershil - SHO

Heinenoord - SHO

Boven: het huisorkest van DS '79 in actie.
Rechtsboven: Peter Slooter trapt uit.
Rechtsonder: Piershil - Oud-Beijerland.

De sportiviteitsprijs wordt gewonnen door Zinkwegse Boys. De topscorersbokaal, aangeboden door het Kompas,
komt na een extra penaltyreeks tussen Wout vd Stel en Peter Knoop (beiden scoorden tijdens het toernooi drie keer)
in handen van vd Stel. De grote finale gaat deze editie tussen NSVV en.......Piershil.

Archief

WB 85 - Finale

Beelden uit de grote finale: NSVV - Piershil

De finale tussen Piershil en NSVV kent een bijzonder spannend verloop. Het is ook een herhaling van de finale van drie jaar geleden, toen te Numansdorp NSVV en Piershil eveneens tegenover elkaar stonden. Speaker Leen Reedijk zet de boel flink op scherp door na het oplezen van de opstellingen daar even aan te herinneren: "Het is een herhaling van de finale van drie jaar geleden, met één verschil. Toen stond het tweede elftal van NSVV tegenover Piershil en nu mag de hoofdmacht het tegen ons proberen". De Numansdorpers, behorend tot de absolute top van het nationale amateurvoetbal en vandaag aantredend op oorlogssterkte, nemen via Nico Hoogwerf al snel de leiding. Het duurt tot vlak voor het einde voordat Piershil op gelijke hoogte komt. Uit een vrije trap laat Karel Sijders met een welgemikte trap keeper Leon Belder kansloos: 1-1. Pas in de tweede helft van de verlenging wordt het duel beslist wanneer Piet Beijer met een schuiver het dorp in vuur en vlam zet: 2-1. Piershil mag zich voor de vierde keer de beste van de Hoekschewaard noemen en de spelers nemen Karel Snijders, wiens afscheid aanstaande is, spontaan op de schouders.

Rechts: Karel Snijders heeft 1-1 gescoord. Piershil
viert feest, Peter Knoop en Rini van Trigt balen.

Piershil schrijft geschiedenis en eert z'n aanvoerder: op de schouders!

 

Links: het hele WB 85 toernooi wordt door Leen Reedijk samengevat
in een handzaam boekje. De bezitters koesteren het boekwerk als
dierbare herinnering aan een absoluut hoogtepunt uit de
Piershilse voetbalgeschiedenis.

Alle resultaten en verslagen van het Witte Boerderij Toernooi 1985 zijn te vinden op

de speciale toernooipagina: Witte Boerderij Toernooi 1985

Archief

Mixtoernooi
Op 15 juni 1985 is het weer een drukte van jewelste op het terrein van SV Piershil. Na afloop van de jeugdsportdag is er een mixtoernooi voor senioren en B-junioren. Enkele teams worden vastgelegd op de gevoelige plaat, één team klimt zelfs op de verenigingstractor voor de groepsfoto!

Links: Voorop de tractor ligt Peter Roest en achterop staat Gerrit Noordzij. Daartussen bevinden zich Richard Stam, Leen Bijl, Henk Heikoop, Henk Pouwe, Peter vd Heiden, Jaap Bisdom, Hans vd Meis, Co Verhoeven, René van Bree en Marcel vd Meis.

 

Klik Hier voor een vergroting.

Rechts, Staand vlnr: Peter Vooys (met voor hem Marco Reedijk), Bram van Dop, Peter Bol, Leen Reedijk, Peter Slooter, Dirk Klijnsmit en Harry van Koten (Anton Wolters loopt net voorbij).

 Zittend vlnr: Sebastiaan Achterberg, Joost Bol, Fred van Amen en Herman Klijn.

Klik Hier voor een vergroting.

Links: Staand vlnr: Jaap Veldhoen, Arie van Brakel, Johan Slooter, Ruurd Sieffers, Rien Burger en Jaap de Koning.

Zittend vlnr: Rob Ras, Bas Hoek, Bas van Dop, Pim Jägers, Dik Snijders en Adrie van Prooijen.

Klik Hier voor een vergroting.

Rechts: Staand vlnr: Jack op 't Hof, Arwin de Koning, Piet Beijer, Cees Veerman, Patrick Achterberg, Cees Nieuwenhuize en Cees Kraak.

Zittend vlnr: Anton Wolters, Martin vd Wagt, Piet Nootenboom en Wim Achterberg.

Klik Hier voor een vergroting.

Archief

Afscheid - spelers NSVV - Karel Snijders - Piet Burger

Huldigings- en afscheidswedstrijd te Numansdorp.

Na het mixtoernooi is het tijd om afscheid te nemen. Op 11 juni speelt Karel Snijders (samen met Adri Achterberg) nog mee in de huldigings- en afscheidswedstrijd van Jaap van Holten, Teun Vos, Dirk Pleit, Cees Boender en Hans Reedijk te Numansdorp. Nu, 15 juni 1985, is het tijd voor afscheid voor de 36 jarige Karel Snijders zelf. Zijn "benefiet" is een duel tussen Hoekschewaardse prominenten en oudere Piershil-spelers. Beide teams zijn door Karel zelf samengesteld. Na het duel, dat met 5-4 wordt gewonnen door de prominenten, vindt in de kantine nog een receptie plaats. Op deze gezellige avond wordt Karel vanwege zijn grote voetbalverdienste benoemd tot lid van verdienste van SV Piershil. Vele sprekers vertellen anekdotes uit de rijke voetbalhistorie van Karel en verscheidene geschenken worden overhandigd. Tot veler verrassing kondigt Karel tenslotte zelf aan in het tweede te gaan voetballen. "Ik denk dat het een goede zaak is, dat de oudere spelers proberen om in het tweede elftal de jeugd zo goed mogelijk te begeleiden". Hierdoor wordt de hoop op een rentree in Piershil 1, die toch bij velen leeft, levend gehouden. Al voor hij zijn afscheidswedstrijd kan spelen wordt er al flink aan hem getrokken. "Nog één jaartje joh", klinkt het telkens. Zijn 253 goals in competitieverband voor Piershil 1 maken hem tot een levende legende waarvan het maar moeilijk afscheid nemen is.

Ook Piet Burger neemt afscheid van Piershil 1. Al 22 jaar lid en 11 jaar in Piershil 1 steekt zijn afscheid wat schril af bij alle activiteiten rondom Karel. Gezien de leeftijd van Piet, 28 jaar, geloven er maar weinigen in een definitief afscheid van de blonde middenvelder.

Karel Snijders op de schouders van Bas Koesveld en Jerry Kruit. Alle festiviteiten worden muzikaal omlijst door "ome" Piet le Blanc.

Van het Rotterdams Nieuwsblad ontvangt Karel een
mooie afdruk van een volledige pagina uit de krant.
Het artikel "Piershil verliest in Snijders een corifee"
kan voor het nageslacht worden opgeborgen.

Rechts: "Er wordt aan alle kanten getrokken aan de afscheid nemende Karel Snijders nog een jaartje door te gaan".

Archief

Seizoen loopt ten einde

Na een uiterst opwindend seizoen is het tijd voor nog een nieuwigheid. Voor het eerst wordt er een algehele werkersdag georganiseerd. Alle leden worden opgeroepen om op zaterdag 22 juni 1985 de mouwen op te stropen en allerlei karweitjes rondom het complex uit te voeren. Ondanks de nodige scepsis van bestuurslid Klaas Veerman wordt het een doorslaand succes. Met de uitsmijters van de familie van Vive als brandstof worden er door de vele aanwezigen talloze werkzaamheden uitgevoerd. Ondanks het succes kan er niet worden uitgerust in de zomermaanden. Er zal worden getracht om de tennisbanen van licht te voorzien en omdat de vereniging uit z'n jasje dreigt te groeien worden ook de plannen om de accommodatie uit te breiden weer uit de kast gehaald. De keuken is te klein, er moeten sanitaire aanpassingen komen en ook het aantal kleedkamers is niet meer toereikend. Nadat op 29 juni 1985 de polderloop heeft plaatsgevonden en het seizoen stijlvol met een feestavond wordt afgesloten is er dus werk aan de winkel. Heel veel werk.

 Alle resultaten van Piershil 1 alsmede de wedstrijdverslagen zijn te vinden op

de teampagina van Piershil 1 seizoen 1984-1985

Seizoen 1984-1985
Deel 5.5 - WB 85