Terug naar de archiefindex: hier

Naar de archiefsite: hier

1984-1985 - Wedstrijdverslagen Piershil 1 - Competitie

Archief

Archief

05-12-1984

 10. Rijsoord 1 - Piershil 1

Uitslag: 3-1

V

Nr. 0521 Gewonnen: 0253 Gelijk: 0115 Verloren: 0153 Goals voor: 1066 Goals tegen: 0775
In de belangrijke wedstrijd om de tweede plaats heeft Piershil in Rijsoord zijn laatste competitieduel voor de winterstop niet winnend kunnen afsluiten. In de eerste helft was Piershil zeker niet de mindere en kreeg zelfs de beste kansen.

Dat Rijsoord vaak onder druk stond bleek wel uit de vele hoekschoppen en uit het moment toen een verdediger de bal zo verkeerd raakte dat deze ternauwernood uit de kruising kon worden gekopt. Na rust aanvankelijk eenzelfde spelbeeld. Leo Plaisier plaatste een vrije trap laag en keihard voor de goal en de bal ketste via het standbeen van Wolters plotseling in het doel, 1-0. Toen bleek ook dat niet alle Piershil-spelers rijp zijn om uit schijnbaar geslagen positie terug te komen. De dekking werd wat verwaarloosd en dat speelde in de kaart van Jerry Djemor. De donkere middenvelder misleidde de hele Piershilse achterhoede en zijn puntgave voorzet belandde op het hoofd van Jos Verbeek die gretig 2-0 in knikte.

Het leek uit voor Piershil maar een knappe counter van Karel Snijders met een kort pasje op de meegekomen Rien Burger leverde een botsing op tussen twee verdedigers, doelman Anton vd Steen en Rien Burger waardoor de bal voor de voeten kwam van Snijders die van dichtbij de spanning terugbracht, 2-1. Een alles of niets offensief bleef uit omdat niet alle spelers er meer in geloofden. In de 85ste minuut was het echt over toen een knappe aanval van Rijsoord in de voeten eindigde van Jerig Djemor die fraai 3-1 scoorde.
Doelpunt: Karel Snijders

Archief